SON DAKİKA
Hava Durumu

Ziraat Bankası’ndan Ücretsiz MTV Kampanyası: Otomobil Sahiplerini Sevindirecek Müjde

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, araç sahiplerine bomba gibi bir kampanya duyurdu! Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri artık Ziraat Bankası aracılığıyla ücretsiz ve dört taksit imkanıyla yapılabilecek. 1 Temmuz – 5 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu inanılmaz kampanya, araç sahiplerine büyük avantajlar sunuyor. İşte, bu dev fırsatın detayları…

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Ziraat Bankası’ndan Ücretsiz MTV Kampanyası: Otomobil Sahiplerini Sevindirecek Müjde

Bu özel kampanya kapsamında, Ziraat Bankası müşterileri Bankkart veya Bankkart Başak kartlarını kullanarak MTV ödemelerini ücretsiz yapabilecekler. 2. taksit süresi ay sonuna kadar devam edecek ve bu süre içinde yapılacak ödemelerde dört taksit imkanı sağlanacak. Bu fırsat, araç sahiplerinin bütçesini rahatlatacak!

Kampanya Avantajları: Araç Sahiplerine Büyük Kolaylık

Ziraat Bankası’nın MTV kampanyası, araç sahiplerine maddi açıdan büyük kolaylık sağlıyor. 5 Ağustos tarihine kadar yapılan MTV ödemelerinde geçerli olan kampanya, Bankkart veya Bankkart Başak kartlarıyla yapılan ödemelerde ücretsiz dört taksit sunuyor. Bu kampanya sayesinde, MTV ödemenizi hem kolayca hem de taksitle yaparak bütçenizi koruyabilirsiniz.

Kampanyadan Nasıl Yararlanılır?

Kampanyadan yararlanmak için Ziraat Mobil, İnternet Şubesi, ATM’ler veya [www.gib.gov.tr](https://www.gib.gov.tr) üzerinden işlem yapabilirsiniz. Bankkart ve Bankkart Başak kartlarınızı kullanarak taksitli MTV ödemelerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Kampanya dahilinde asıl kartlar, ek kartlar ve sanal kartlarla yapılan ödemeler geçerli olup, Bankkart’ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Detaylı Bilgi ve İletişim

Ziraat Bankası’nın MTV kampanyası hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için [Ziraat Bankası](https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat) web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kampanya koşulları Ziraat Bankası A.Ş. tarafından belirlenmiş olup, banka kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutmaktadır.

Bu Fırsatı Kaçırmayın

Araç sahipleri için bu kampanya, Ziraat Bankası’nın sunduğu özel bir fırsat olarak öne çıkıyor. MTV ödemelerinde kolaylık ve tasarruf sağlayan bu kampanya, 5 Ağustos tarihine kadar devam edeceği için zaman kaybetmeden avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Milyonlarca araç sahibine büyük kolaylık sağlayan bu kampanya hakkında tüm detaylar ve güncellemeler için bizi takip etmeye devam edin! Bu muhteşem fırsatı kaçırmayın, Ziraat Bankası ile MTV ödemelerinizde rahat edin!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.