SON DAKİKA
Hava Durumu

Ziraat Bankası'ndan Büyük Akaryakıt İndirimi! 240 TL İade Fırsatı

Türkiye’nin en büyük bankası Ziraat Bankası, yeni kampanyasıyla akaryakıt alışverişinde büyük tasarruf imkanı sunuyor. Petrol Ofisi ile yapılan anlaşma kapsamında, vatandaşlara akaryakıt alışverişinde 240 TL iade yapacak. İşte bu cazip kampanyanın detayları ve koşulları:

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Ziraat Bankası'ndan Büyük Akaryakıt İndirimi! 240 TL İade Fırsatı

- **Kampanya Tarihleri:** 1 Temmuz – 15 Ağustos 2024
- **Katılım Şartları:** Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr üzerinden veya cep telefonunuzdan "PO" yazıp 4757’ye SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.
- **Alışveriş Detayları:** Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında, Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ve otogaz alışverişinize 240 TL Bankkart Lira verilecektir.
- **Kazanç Sınırı:** Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 240 TL Bankkart Lira kazanabilir.
- **Geçerli İstasyonlar:** İşlemlerin Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.
- **Tek Seferlik Harcama:** Aynı gün içerisinde yapılacak 750 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
- **Ödül Yükleme Tarihi:** Kampanya koşullarını gerçekleştiren müşterilere Bankkart Liralar, 22 Ağustos 2024 tarihinde yüklenecektir.
- **Kullanım Süresi:** Kazanılan Bankkart Liralar, 22 Eylül 2024 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar, 23 Eylül 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

- **Bankkart Mobil Uygulaması:** Bankkart Mobil’den kampanyaya kolayca katılabilirsiniz.
- **SMS İle Katılım:** Cep telefonunuzdan "PO" yazıp 4757’ye SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.
- **Web Sitesi Üzerinden Katılım:** bankkart.com.tr üzerinden kampanya katılımını gerçekleştirebilirsiniz.

Önemli Bilgiler

Bu kampanya, Ziraat Bankası müşterilerine büyük bir tasarruf imkanı sunuyor. Farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt alışverişinizde 240 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz. Kazandığınız Bankkart Liraları belirtilen süre içerisinde kullanarak avantajlı alışverişin keyfini çıkarın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.