SON DAKİKA
Hava Durumu

Milyonlarca Vatandaşın Bilmeden Biriktirdiği Paralar Ortaya Çıktı! Şaşırtan Gerçek: E-Devlet Hesaplarınıza Hemen Göz Atın

E-Devlet üzerinden yapılan bir araştırma, milyonlarca vatandaşın farkında olmadan biriktirdiği yüklü miktarda paraların olduğunu ortaya çıkardı. Bu paraları almak için acele etmezseniz, devlet bu meblağları geri alacak!

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Milyonlarca Vatandaşın Bilmeden Biriktirdiği Paralar Ortaya Çıktı! Şaşırtan Gerçek: E-Devlet Hesaplarınıza Hemen Göz Atın

Özellikle yeni işe başlayan sigortalı çalışanların iş yerleri tarafından otomatik olarak açılan Bireysel Emeklilik (BES) hesapları, bu durumdan etkileniyor. Eğer bu hesaplarda biriken paranız varsa, hemen harekete geçmeniz gerekiyor.

Nasıl Kontrol Edilir?

Biriken paranızı görmek oldukça kolay! E-Devlet’e giriş yaparak BES sekmesine gidin ve hesabınızdaki miktarı kontrol edin. 

Diğer Şahıs Ödemeleri

E-Devlet üzerinden sadece BES değil, aynı zamanda süt parası, yol yardımı, doğum parası ve cenaze yardımı gibi ödemelerinizi de kontrol edebilirsiniz. Bu ödemeler belirli bir süre içinde çekilmezse, bu miktarlar da devlete iade edilecek.

PTT Üzerinden Ödemeler

Banka hesabı olmayan vatandaşlar için de kolaylık sağlanmış durumda. Kimlik belgelerinizle PTT şubelerinden bu ödemelerinizi alabilirsiniz.

E-Devlet Üzerinden Şahıs Ödemelerini Sorgulama

TC kimlik numaranız ve şifrenizle e-Devlet’e giriş yaparak, BES ödemelerinizi ve diğer şahıs ödemelerini kolayca sorgulayabilirsiniz. 

Hemen Kontrol Edin ve Unutulan Paralarınızı Öğrenin!

E-Devlet hesabınıza hemen giriş yapın ve birikmiş paranızı öğrenin! Bu fırsatı kaçırmayın, paranızı devlete iade edilmeden önce alın

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.