SON DAKİKA
Hava Durumu

MEB En Çok O Branşlarda Alım Yapacak, Üstüne Fazladan Maaş Dahi Verecek

Milli Eğitim Bakanlığı, özel eğitim öğretmenlerine %25 artırımlı ek ders ücreti sunuyor. Öğretmenler motivasyonu artırarak engelli bireylerin eğitim kalitesini yükseltiyor. Detaylı bilgi ve başvuru için Bakanlık web sitesi ziyaret edilebilir.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
MEB En Çok O Branşlarda Alım Yapacak, Üstüne Fazladan Maaş Dahi Verecek

Bu eğitimi sağlayan ana aktörler ise özel eğitim öğretmenleri. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in açıklamalarına göre, en çok ihtiyaç duyulan branş özel eğitim öğretmenliği. Okullarda ders ücreti karşılığı görevlendirilen öğretmenler, mevcut ihtiyacın sadece küçük bir kısmını karşılayabiliyor.

%25 Artırımlı Ek Ders Ücreti

Milli Eğitim Bakanlığı, özel eğitim öğretmenlerinin özverili çalışmalarını %25 artırımlı ek ders ücretiyle ödüllendiriyor. Bu artış nöbet, egzersiz, hazırlık planlama, ders ve seminer ücretlerini de kapsıyor. Engelli bireylerin eğitimi için seferber olan özel eğitim öğretmenleri, bu destekle birlikte daha da motive oluyor ve eğitim kalitesini yükseltiyor.

Detaylı Bilgi ve Başvurular İçin

Özel eğitim öğretmeni olarak bu fırsattan yararlanmak isteyenler, detaylı bilgi ve başvurular için Milli Eğitim Bakanlığı’nın web sitesini ziyaret edebilirler. Bu önemli fırsatı kaçırmayın ve özel eğitim öğretmenliğinin değerli bir parçası olun!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.