SON DAKİKA
Hava Durumu

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan İş İlanı! 1629 Personel Alımı Açıklandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, uzun süredir beklenen 1629 personel alımı kapsamında yapılan sözlü sınavın sonuçlarını nihayet duyurdu! Mimar, mühendis ve şehir plancısı gibi önemli pozisyonlar için açıklanan sonuçlar, adayların kariyer yolculuklarında önemli bir adımı temsil ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan İş İlanı! 1629 Personel Alımı Açıklandı

Bakanlık resmi sayfasından yapılan duyuruya göre, 20 Mayıs-13 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen sözlü sınav sonuçlarına adaylar https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/adresinden erişebilirler. Başvuruların elden, posta veya kargo yoluyla yapılması gereken itiraz süreci ise 28 Haziran 2024 mesai bitimine kadar devam edecek.

Atama Süreci ve Daha Fazlası

Başarılı olan asil adaylar için atamaya esas belgelerin toplanması süreciyle ilgili detaylı bilgi daha sonra duyurulacak. Ayrıca, sözlü sınav veya mesleki uygulama sınavına giren diğer pozisyonlar için de değerlendirme süreci devam ediyor ve sonuçlar neticelendiğinde ilgili duyurular yapılacak.

Güncel Bilgileri Kaçırmayın!

Bu önemli alım süreci ve diğer pozisyonlar hakkında en güncel bilgileri ve duyuruları takip etmek için bizi izlemeye devam edin! Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 1629 personel alımı ile ilgili son gelişmeleri ilk siz öğrenin!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.