SON DAKİKA
Hava Durumu

Emeklilere Dev Kıyak Haberi! 81 İlde Artık Tüm Emeklilere Ücretsiz Oldu

Milyonlarca emekliyi sevindirecek resmi açıklama geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi, emekliler için toplu taşıma hizmetlerinde devrim niteliğinde bir adım attı. Artık SSK, Bağkur fark etmeksizin tüm emekliler sınırsız ücretsiz toplu taşıma hakkına sahip olacak!

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Emeklilere Dev Kıyak Haberi! 81 İlde Artık Tüm Emeklilere Ücretsiz Oldu

Yüksek enflasyon ve artan yaşam maliyetleri, emeklilerin geçim sıkıntısını daha da arttırmıştı. Temel ihtiyaçlara gelen zamlar, emekli maaşlarının alım gücünü düşürerek emeklilerin günlük yaşamlarını zorlaştırıyordu. Ancak Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bu yeni düzenlemesi, emeklilere büyük bir nefes aldıracak.

Toplu Taşımada Sınırsız Ücretsiz Biniş Hakkı

BURULAŞ tarafından yapılan açıklamada, “65 yaş üstü yolcularımız için sınırlı olan biniş hakları artık sınırsız olarak güncellenmiştir,” ifadelerine yer verildi. Bu düzenleme, Bursa’da yaşayan binlerce yaşlı vatandaşa rahat bir ulaşım imkânı sağlayacak.

Geçmişten Günümüze Süreç

2020 yılında, AK Parti yönetimindeki Bursa Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşların toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanma hakkını sınırlamıştı. Bu karar yargıya taşındı ve İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 6. İdare Dava Dairesi, 65 yaş üstü vatandaşlar için yürütmeyi durdurma kararı vermişti. Şimdi ise, bu hak sınırsız hale getirildi.

Emeklilere Sınırsız Ücretsiz Ulaşım! Bu Fırsatı Kaçırmayın!

SSK, Bağkur fark etmeksizin tüm emeklilere sınırsız ücretsiz toplu taşıma! Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden büyük müjde! Hemen detayları öğrenin ve bu büyük fırsatı kaçırmayın! Gelişmeleri takip edin, hayatınızı kolaylaştırın!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.