SON DAKİKA
Hava Durumu

Bayram Öncesi Hesaplara 5.000 TL Yattı! ATM'den Çekebilirsiniz

Üsküdar Belediyesi'nde yeni dönem başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra ilçe sakinlerine büyük bir bayram sürprizi yaparak, ihtiyaç sahibi 5 bin kişiye bayram öncesi nakit destek sağladıklarını duyurdu. Başkan Dedetaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bayram öncesi komşularımızın sosyal destek kartlarına nakit yardımlarını yatırdık. Bu destekle bayram sevincini artırmayı hedefliyoruz,” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Bayram Öncesi Hesaplara 5.000 TL Yattı! ATM'den Çekebilirsiniz

Başkan Dedetaş'ın liderliğindeki bu önemli sosyal destek hamlesi, Üsküdarlı ihtiyaç sahiplerine 4 bin 820 haneye sosyal destek kartı, 742 haneye nakdi yardım ve belirli bir grup kadın ve kız çocuğuna para yardımı olarak dağıtıldı. Bu yardımlar, ilçedeki sosyal dayanışmayı güçlendirerek bayram öncesinde ihtiyaç sahiplerine umut oldu.

Yeni Başkanın Vizyonu

Dedetaş, rakiplerine karşı 23 bin oy farkıyla seçimleri kazanarak göreve gelmişti. Göreve başlar başlamaz başlattığı sosyal projelerle dikkat çeken Dedetaş, özellikle emeklilere yönelik pazar alışverişi desteği gibi projelerle vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Gelecek Hedefler

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, sosyal yardım projelerini daha da genişleterek ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam edeceğini belirtti. Bu çerçevede, farklı sosyal destek programlarıyla ilçe halkının refahını artırmayı ve sosyal adaleti sağlamayı hedefliyor.

Güncel Bilgiler İçin Takipte Kalın!

Üsküdar Belediyesi'nin sosyal yardım çalışmaları ve Sinem Dedetaş'ın liderliğindeki projeler hakkında en güncel bilgiler için bizi takip etmeye devam edin! Bu önemli gelişmeleri kaçırmayın, haberlerimizden anında haberdar olun!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.