SON DAKİKA
Hava Durumu

Rekor Promosyon SABAH Duyruldu! Hesaplara 45.000 TL Hesaplara Yatacak

Maaş promosyonu ödemelerinde büyük sürpriz! Temmuz ayının son günlerinde, çalışanlar için heyecan verici bir haber daha geldi. Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, yaptığı açıklamada, belediye çalışanlarına tam 45.000 TL’lik rekor promosyon ödemesi yapıldığını duyurdu. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Rekor Promosyon SABAH Duyruldu! Hesaplara 45.000 TL Hesaplara Yatacak

Çukurova Belediyesi ile Yapı Kredi Bankası arasında yapılan anlaşma sonucunda, belediye çalışanlarının hesaplarına tam 45.000 TL promosyon ödemesi yapıldı. Belediye Başkanı Emrah Kozay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Emekçi kardeşlerimiz güle güle harcasınlar! Büyük emekler vererek görevini hakkıyla yerine getiren kardeşlerimize ve ailelerine hayırlı, uğurlu, bereketli olsun” ifadelerine yer verdi.

Temmuz Ayında Maaş Promosyonlarında Son Durum

Temmuz ayı boyunca çeşitli belediyeler, kurumlar, müdürlükler, işyerleri ve üniversitelerde çalışan personellere yönelik maaş promosyonu anlaşmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan anlaşmalar sonucunda promosyon ödemeleri hesaplara yatırılırken, çalışanlar ve emekliler bu gelişmeleri yakından takip ediyor.

Emekli Promosyonları da Gündemde

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ın 45.000 TL’lik promosyon açıklamasının ardından, emekliler için de benzer müjdeler bekleniyor. Bankalar, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhütte bulunan emeklilere 18.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapmayı taahhüt ediyor. Emekli maaşlarının zamlanmasının ardından, promosyon ödemelerinde artış olması durumunda, bankalar bu bilgileri resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden duyuracak.

Bankalardan Yeni Duyurular Bekleniyor

24 Temmuz itibariyle, bankaların resmi internet sitelerinde yer alan bilgilendirme metinlerine göre, maaş promosyonlarıyla ilgili yeni anlaşmalar ve ödemeler yapılması bekleniyor. Özellikle temmuz ayının son günlerinde, çeşitli belediyeler, kurumlar ve işyerleri tarafından yapılacak açıklamalarla çalışanlara ve emeklilere yönelik promosyon ödemeleri hakkında detaylar paylaşılacak.

Bu büyük fırsatı kaçırmamak için maaş promosyonu ile ilgili güncellemeleri takip edin ve rekor ödemelerden faydalanın!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.