Emeklilere Bedava Oldu! Otomobili Olan Emekli Artık Para Ödemeyecek

Emeklilere yönelik harika bir kampanya Ziraat Bankası’ndan geldi! Emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşıyan müşterilere ücretsiz HGS etiketi ve birçok ek avantaj sunuluyor. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2024 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2024 14:06
Haberyazilimi.com

Arabası olan emekliler için Ziraat Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşıyan emekliler, ücretsiz HGS etiketi ile otoyol ve köprü geçiş ücretlerinden tamamen muaf olacaklar. Bu avantajlı kampanya ile emekliler, yıllık geçiş masraflarından büyük tasarruf edecek.

Ekstra Avantajlar da Var!

Ziraat Bankası, ücretsiz HGS etiketinin yanı sıra emeklilere birçok ek avantaj da sunuyor:

- **İndirimli Kiralık Kasa Hizmeti:** Emekliler, %25 indirimli kiralık kasa hizmetinden faydalanabilecekler. - **Ücretsiz Para Transferi:** Dijital kanallar üzerinden yapılan havale, EFT ve FAST işlemleri ücretsiz olacak.

Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Bu avantajlardan yararlanmak için emekli maaşınızı Ziraat Bankası’na taşıyıp 3 yıllık maaş promosyonu sözleşmesi imzalamanız yeterli. En yakın Ziraat Bankası şubesine başvurarak bu fırsatlardan hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Emekliler İçin Büyük Kolaylık

Bu kampanya, emeklilere büyük kolaylık sağlayarak hayatlarını daha da rahatlatıyor. Ücretsiz HGS etiketi ve diğer avantajlardan yararlanmak için hemen harekete geçin!

Bu Büyük Fırsatı Kaçırmayın! Hemen Ziraat Bankası’na Başvurun ve Avantajlardan Yararlanmaya Başlayın!